Świetny temat!
Brakowało go, bo tu można wrzucać wszystkie inne ptaki niż bociany i inksze zwierzęta!

Mamy trochę tego, więc można wrzucać!
Na początek Kalinko powaliłaś wszystkich na kolana tym cudem, jaką jest uszatka!
No cudo!!! Jeszcze masz ją u siebie, to chyba może jest ktoś znajomy w innym wcieleniu??

Gdzieś sobie gniazdo wymyśliła, a właściwie to jest para, bo przeczytałem to za chwilę! No to muszą mieć gdzieś obok gniazdo! Jesteście po prostu szczęśliwcami, że gościcie w swoim ogrodzie parę tak zacnych ptaków!
Fajne masz przygody ze szpakami! Pewnie trochę wam szkoda czereśni, ale podoba mi się Twoja postawa, że i szpaki muszą coś jeść! Ech... żeby wszyscy ludzie tak mieli!

Perypetie dzięcioła zielonego, to dla mnie coś nowego! Nie wyobrażam sobie widoku kłócącej się pary dzięcioła zielonego!
To ja raz w tygodniu mogę oglądać różne ptaszki w Grabowej. Wczoraj słyszałem tylko dudka, ale go nie widziałem. Ciekawe czy dalej mieszka w tej dziupli koło domku, czy też znalazł sobie nowe lokum?
Gamo, swojego drozda wycykałaś z każdej strony! A może on specjalnie pozował??
W świetle popołudniowego słońca wygląda cudnie! Kos mimo że czarny też pięknie się prezentuje w czerwonym słońcu!
To moje z Grabowej niektóre...
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...