SPOTKANIA Z PRZYRODĄ
Re: SPOTKANIA Z PRZYRODĄ
Aniu - piękna przyroda w szerokim znaczeniu! Masz zieleń, barwne różne kwiaty spotkane, ptaki, owady i wszystko, co piękne
I tu fragmencik mi się przypomniał o przyrodzie:
CO TO JEST PRZYRODA?
TO DRZEWA I KWIATY,
I LIŚCIE I WODA.
MOTYL NAD ŁĄKĄ,
BIAŁA STOKROTKA.
PRZYRODA JEST WOKÓŁ,
WSZĘDZIE JĄ SPOTKASZ!
Moje wczorajsze 2 w 1 - zebranie i powrót z przystankami - w 2 godz się zmieściłam.
I tu fragmencik mi się przypomniał o przyrodzie:
CO TO JEST PRZYRODA?
TO DRZEWA I KWIATY,
I LIŚCIE I WODA.
MOTYL NAD ŁĄKĄ,
BIAŁA STOKROTKA.
PRZYRODA JEST WOKÓŁ,
WSZĘDZIE JĄ SPOTKASZ!
Moje wczorajsze 2 w 1 - zebranie i powrót z przystankami - w 2 godz się zmieściłam.
- Ania-czechy
Gamo, jestem zachwycona Twoimi spostrzeżeniami i wierszem o przyrodzie!
Na Twoich pięknych zdjęciach jest wszystko czego możemy zapragnąć udając się w podróż, albo spędzając chwile na łonie przyrody.
Dzięki Ci za zdjęcia sympatycznej Przystani Oaza Racot, odpoczywającego na ławeczce miłego kotka, pięknych łabędzi, pozującego Ci ptaszka i wspaniałych, pasących się koni! Zaś przepiękne ujęcie bociana, jest wymarzoną kropką nad I.
Po koniec czerwca spędziłaś piękne chwile!
Letni wieczór
Adam Asnyk.
Fragment wiersza.
Już zaszedł nad doliną
Złocisty słońca krąg -
Ciche odgłosy płyną
Z zielonych pól i łąk.
Witaj lato!
Na Twoich pięknych zdjęciach jest wszystko czego możemy zapragnąć udając się w podróż, albo spędzając chwile na łonie przyrody.
Dzięki Ci za zdjęcia sympatycznej Przystani Oaza Racot, odpoczywającego na ławeczce miłego kotka, pięknych łabędzi, pozującego Ci ptaszka i wspaniałych, pasących się koni! Zaś przepiękne ujęcie bociana, jest wymarzoną kropką nad I.
Po koniec czerwca spędziłaś piękne chwile!
Letni wieczór
Adam Asnyk.
Fragment wiersza.
Już zaszedł nad doliną
Złocisty słońca krąg -
Ciche odgłosy płyną
Z zielonych pól i łąk.
Witaj lato!
- Ania-czechy
Przyroda w lipcu.
- Ania-czechy
Na skraju lasu.
- Ania-czechy
Pobyt na łonie przyrody zawsze upiększa nam życie i ośmielam się powiedzieć, że czyni nas lepszymi
- Ania-czechy
Kwiaty polne,
i ogrodowe.
i ogrodowe.
Aniu, dzięki Tobie letniej przyrody mamy tu cały przegląd
Wszystkie zdjęcia są cudowne, trzeba nad każdym się zatrzymać i zadumać.... Jest jeszcze pięknie i kolorowo, ale powoli kłosy już dorzewają, gdzieniegdzie gotowe baloty słomy leżą na polach....
Trudno, jesień też ma piękne kolory - pokazałaś piękną jarzębinę z czerwonymi koralami - to już też symptom jesieni
Mam kilka zdjęć letnio - jesiennych...słoneczniki, które bardzo lubię też już trącają jesienią
Większość zdjęć jest z trasy, stąd stary, śliczny kościółek z dzwonnicą. A potem i moich kwiatów ciut.
Wszystkie zdjęcia są cudowne, trzeba nad każdym się zatrzymać i zadumać.... Jest jeszcze pięknie i kolorowo, ale powoli kłosy już dorzewają, gdzieniegdzie gotowe baloty słomy leżą na polach....
Trudno, jesień też ma piękne kolory - pokazałaś piękną jarzębinę z czerwonymi koralami - to już też symptom jesieni
Mam kilka zdjęć letnio - jesiennych...słoneczniki, które bardzo lubię też już trącają jesienią
Większość zdjęć jest z trasy, stąd stary, śliczny kościółek z dzwonnicą. A potem i moich kwiatów ciut.
- Ania-czechy
Gamo, Twoje zdjęcia mnie zachwyciły!
Pole słoneczników, drewniany kościółek z dzwonnicą i widoki przyrody o tej porze, robią wrażenie.
Ciekawa jest obserwacja drzew. Widoki kwitnących krzewów są radosne!
Podziwiam Twoje piękne kwiaty, motyla i ślicznego kotka, który pilnuje ogrodu, jak i dojrzewające owoce, przypominające zbliżającą się jesień.
Dzięki Ci za wszystkie wspaniałe zdjęcia!
Sierpień.
W tym roku, lato sprawiło nam różne niespodzianki.
Pole słoneczników, drewniany kościółek z dzwonnicą i widoki przyrody o tej porze, robią wrażenie.
Ciekawa jest obserwacja drzew. Widoki kwitnących krzewów są radosne!
Podziwiam Twoje piękne kwiaty, motyla i ślicznego kotka, który pilnuje ogrodu, jak i dojrzewające owoce, przypominające zbliżającą się jesień.
Dzięki Ci za wszystkie wspaniałe zdjęcia!
Sierpień.
W tym roku, lato sprawiło nam różne niespodzianki.
Wspaniale wszyscy pokazujecie przyrodę,wiele fajnych fotek tu można znaleźć.Podziwiam dobry sprzęt, zdolności i umiejętności ciekawego podpatrywania otaczającej Was natury.
Pozwolę sobie dołączyć trochę morskiego klimatu.
Pozwolę sobie dołączyć trochę morskiego klimatu.
- Ania-czechy
Michasiu, serdeczne dzięki za przepiękne zdjęcia z nad Bałtyku!
Podziwiam Twoje podglądanie morza.
Takich zdjęć nam zawsze brakuje i jestem Ci wdzięczna za dostarczenie morskiego klimatu, który już tylko został w mej pamięci.
Z całego serca Ci życzę byś przez kolejne lata, miała okazję spędzać wakacje nad pięknym, polskim morzem
Przyroda pod koniec sierpnia.
Podziwiam Twoje podglądanie morza.
Takich zdjęć nam zawsze brakuje i jestem Ci wdzięczna za dostarczenie morskiego klimatu, który już tylko został w mej pamięci.
Z całego serca Ci życzę byś przez kolejne lata, miała okazję spędzać wakacje nad pięknym, polskim morzem
Przyroda pod koniec sierpnia.